Hjem » Spa Hotell Oslo

Spa Hotell Oslo

av Kristoffer
0 kommentarer
spa hotell oslo

Vi har vært rundt og testet spa hotell i Oslo og her er det store forskjeller både på kvalitet og pris. Den aller beste opplevelsen får du på The Well og vi måtte nesten ta med hotellet selvom det vel er i grenseland på en liste over spa hotell Oslo. Utover det har du også en rekke gode alternativ rundt omkring Oslo Sentrum og det skulle vel bare mangle at hotell som Thief kan tilby en skikkelig spa behandling. Tips oss gjerne om det noen andre hotell vi har glemt som hører hjemme på en spa hotell Oslo liste, men vi tror vi har funnet og testet alle de som er verdt å teste ut. Trenger du ikke fullt spa, bare et sted å dyppe tærne så sjekk ut oversikten over Hotell med basseng Oslo.

  • The Well: Hotellet ligger som sagt ikke i Oslo men i Oppegård ca 15min kjøring ut av byen. Vi klarer allikevel ikke å lage en liste over Spa hotell Oslo uten å nevne det aller beste spa hotellet i Norge (ihvertfall etter vår mening). I motsetning til de andre hotellene som lista som er hotell med spa tilbud er The Well et rent spa hotell med alle tilbud du kan drømme om. Her finner du alt fra japansk badehus (vår favoritt) til romerske bad, dampbadstuer til behandlinger du ikke ante fantes. Skal du oppleve det aller beste innen spa behandling er du nødt til å besøke det The Well. Skal man sitte igjen med noe som helst negativ følelse etter et besøk her er at alle andre spa steder blir litt nedtur, men da får vi heller ta en ny tur hit igjen.
  • The Thief: Vår favoritt i Oslo – med perfekt beliggenhet med gå avstand til det meste som er verdt å få med seg i byen er Thief det perfekte hotellet og kan også tilby en meget god spa opplevelse på over 800kvm. Vi koste oss bra i damprommet og hotellet har også et stort badebasseng, finsk sauna samt et godt utvalg av spa behandlinger. Her finner du også en mulighet du finner på få andre spa hoteller, du har muligheten til å bade i Oslo fjorden da hotellet har egen badebrygge. Spa’et kan også tilby et eget 12mnd medlemskap for de som er litt over snittet glad i velvære.
  • Grand Hotel Oslo: Som seg hør og bør har også det snart 150 år gamle Grand Hotel Oslo også sin egen spa avdeling. Artesia Spa kan friste med ikke mindre enn 7 behandlingsrom inkludert et eget rom for par (duo rom). Vi koste oss stort i det 30 grader varme badebassenget og fikk også muligheten til å prøve både steambad, badstue og infrarød kabin. Artesia kan også tilby et stort utvalg av massasje og behandlinger. Verdt å merke seg at det inngang til spa og basseng ikke er inkludert i prisen men koster noen hundrelapper.
  • Lily Country Club: 30 minutter med bil utenfor Oslo, mer eller mindre midt i en golfbane finner du denne perlen av et hotell med spa avdeling. Hører denne hjemme på en liste over spa hotell oslo spør du kanskje? Strengt tatt er vel svaret men men hotellet er så fantastisk at vi må tips om det. Her finner du basseng, varm og kald kulp, badstue, tyrisk bad og alt annet du skulle drømme om. Blir du for varm har de også en isbøttedusj, men en er ikke for sarte sjeler. I tillegg har hotellet selvfølgelig et godt utvalg av tilbud fra massasje til ansikts og kropps behandlinger. Med kort vei fra Oslo er dette et godt valg om man bare skal komme seg litt vekk fra hverdagen og prisene er også ganske hyggelige.
  • Scandic Holmenkollen Park: Bo i nydelige omgivelser på det vi mener er et av (om ikke det) fineste hotellene i Oslo, kanskje i hele Norge. Dette storslagne bygget har vært hotell i over 100år og med den fantastiske beliggenheten, rett ved hoppbakken og den fantastiske naturen videre innover i skogene rundt holmenkollen. På vinteren er det blant de beste skiløypene i byen og muligheten for å møte kjente idrettsutøvere er stor. Hotellet har en stor spa avdeling med eget basseng og kan i en av sine 7 behandlingsrom tilby det aller meste innen velvære og behandling.

Les også

Skriv en kommentar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00