Hjem » Hotell med basseng Oslo

Hotell med basseng Oslo

av Kristoffer
0 kommentarer

Det er dessverre et ganske dårlig utvalg av hotell med basseng oslo og omegn men vi har laget en liste over de som finnes. Sjekk også ut oversikten vår over billige hotell oslo om du leter etter noe litt enklere og billigere eller se oversikt over spa hotell oslo om du virkelig skal kose deg en helg.

  • Radisson Blu Scandinavia Hotel: Rett i nærheten av slottet finner du dette hotellet som kan friste med både basseng i underetasjen og fantastisk utsikt fra hotellbaren i øverste etasje. Hotellet har et relativt stort innendørs svømmebasseng med tilhørende badstue og treningsstudio. Bassenget har såpass størrelse at det går an å svømme litt rundt.
  • Clarion Hotel The Hub: Midt i Oslo, så sentralt som det går an bare få meter fra Oslo S finner du Clarion. Dette er et fantastisk hotell, vel verdt et opphold og er også et av få hotell i Oslo med basseng. Det å kalle det et svømmebasseng er nok muligens å strekke det litt langt, men du kan nå legge deg ned i det og ta et par tak eller bare flyte litt rundt etter en hard dag med shopping. Rett inntil bassenget finner du også badstue om det skulle friste.
  • THE THIEF: Muligens det beste, ihvertfall et av de beste hotellene i Oslo med en fantastisk beliggenhet på Tjuvholmen rett inntil Astrup Fearnley museet og med gå avstand til det meste. Som seg hør og bør for et hotell av dette kaliber har de også et sjarmerende spa område med basseng. Bassenget er 12m langt så her er det bare å kaste seg uti og ta en svømmetur. Spa avdelingen kan også tilby finsk og damp badstue så her er det bare å sette av en dag til velvære.
  • Grand Hotel Oslo: Har du lyst på en opplevelse litt utenom det vanlig bør du booke deg et opphold på et av de mest kjente og mest ikoniske hotellene i Oslo. Drøm deg bort på hotellet som har huset gjester som Michael Jackson, Dalai Lama, Kiss og Obama for å nevne noen. Har du i tillegg et ønske om hotell med basseng oslo bør du ta deg en natt her.

Litt utenfor Oslo finner du også noen muligheter om du ønsker et hotell med bassen, våre tips her er:

  • Lily Country Club: Nydelig hotell i fantastiske omgivelser (spesielt for de som liker Golf) ca. 30minutter med bil utenfor oslo (retning Gardermoen fra Oslo). Hotellet passer bra for alle, uansett om du skal på tur med barna eller har lyst på en romantisk get away.
  • Thon Hotel Arena: Helt ok hotell i Lillestrøm rett utenfor Oslo. Hotellet er bra om ikke helt nytt med et lite basseng med tilhørende boblebad.

Les også

Skriv en kommentar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00