Hjem » Hotell i Strømstad

Hotell i Strømstad

av Kristoffer
0 kommentarer

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har vært i Strømstad, denne lille kystperlen som ligger litt over en times kjøring fra Oslo. De fleste turene hit har vært for litt shopping (les: systembolaget) men etterhvert fikk jeg også øynene opp for Strømstad som feriemål. Nordmenn har flokket hit mange år selvføgelig, gjerne med båt, men hotell i strømstad er vel så bra om man ikke har den muligheten. Byen har etter hvert fått litt av hvert å velge mellom, fra små privat drevne hotell i et av de sjarmerende trehusene til spa hotell med alt man kan ønske seg av luksus. Lurer du på hvilket hotell i strømstad du skal velge så håper jeg denne oversikten får deg et lite stykke på vei. Skal du videre rundt i Sverige så sjekk også ut vår guide til Stockholm

  • Strömstad Spa & Resort: Er planen en helg med velvære og kos er dette hotellet du booker deg inn på. Hotellet ligger nydelig til med utsikt over sjøen mot Strømstad by og kan tilby det meste av luksus. Her finner du flere basseng og boblebad (både inne og ute) og hotellet har selvfølgelig et godt utvalg av spa behandlinger. Selve spa avdelingen er over 2000kvm fordelt på 2 plan så her mangler det ikke på muligheter, test f.eks. fish spa eller ta en duo behandling med kjæresten. Det er greit å være obs på at hotellet ligger et stykke fra sentrum så er planen et opphold i Strømstad må du beregne å ta taxi fram og tilbake.
  • Scandic Laholmen: Midt i hjertet av Strømstad, på det øverste punktet finner du Laholmen, et koselig hotell som passer perfekt for en helgetur til Sverige. Beliggenheten kan ikke bli bedre og selvom hotellet er noen år gammelt har vi alltid hatt gode opplevelser her. Liker du gode drinker er hotellbaren det perfekte stedet å begynne en ettermiddag, her har de 50-100 typer gin tonic og sikkert 1000 flasker med annen alkohol, i tillegg er bartenderne her sjeldent gode så uansett hva du skulle ønske så fikser de det.
  • Hotell Krabban: Et intimt og veldig koselig hotell i trehusbebyggelsen i Strømstad. Her bor du på et hotell midt i sentrum av Strømstad med bare 12 rom (blir fort utsolgt på sommeren så book i god tid) og en helt unik atmosfære. Siden hotellet er såpass lite føler man seg veldig sett og godt tatt vare på i motsetning til de store hotellene med hundrevis av rom og ansatte.

Les også

Skriv en kommentar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00