Hjem » Hoteller Stavanger

Hoteller Stavanger

av Kristoffer
0 kommentarer

Radisson Blu Atlantic Hotel er et 4-stjerners hotell som ligger sentralt i Stavanger, bare noen få minutters gange fra sentrum og havnen. Hotellet har moderne rom med komfortable senger, kostnadsfri Wi-Fi og flatskjerm-TV. Hotellet har også et treningssenter og en restaurant som serverer deilige retter fra det norske og internasjonale kjøkkenet. Prisnivået er moderat, og det er muligheter for gratis frokost, avhengig av hvilken type rom du booker. Hotellet ligger i nærheten av flere populære attraksjoner som Stavanger katedral, Gamle Stavanger og Norsk Oljemuseum.

Scandic Stavanger City er et moderne hotell som ligger sentralt i Stavanger, i nærheten av shoppingområder, restauranter og underholdningstilbud. Hotellet har komfortable rom med kostnadsfri Wi-Fi, flatskjerm-TV og kaffe- og tekoker. Hotellet har også et treningssenter og en restaurant som serverer en variert frokostbuffé. Prisnivået er moderat, og gratis frokost er inkludert i romprisen. Hotellet ligger i gangavstand til populære severdigheter som Stavanger domkirke, Valbergtårnet og Breiavatnet.

Clarion Hotel Stavanger er et moderne hotell som ligger ved sjøen i Stavanger, med flott utsikt over Vågen. Hotellet har stilfulle rom med kostnadsfri Wi-Fi, klimaanlegg og minibar. Hotellet har også et velutstyrt treningsstudio, et innendørs svømmebasseng og en restaurant som serverer nordiske retter. Prisnivået er litt høyere, men inkluderer gratis frokost. Hotellet ligger i nærheten av attraksjoner som Norsk Oljemuseum, Stavanger konserthus og Stavanger Museum.

Thon Hotel Stavanger er et moderne hotell som ligger i sentrum av Stavanger, i nærheten av butikker, restauranter og kulturtilbud. Hotellet har komfortable rom med gratis Wi-Fi, minibar og flatskjerm-TV. Hotellet har også en restaurant som serverer frokost og middag, samt et treningsstudio. Prisnivået er moderat, og det er muligheter for gratis frokost avhengig av romtype. Hotellet ligger i gangavstand til populære attraksjoner som Stavanger domkirke, Breiavatnet og Stavanger kulturhus.

Best Western Havly Hotell er et koselig hotell som ligger i hjertet av Stavanger, i nærheten av butikker, restauranter og uteliv. Hotellet har romslige og velutstyrte rom med kostnadsfri Wi-Fi, kaffe- og tekoker og flatskjerm-TV. Best Western Havly Hotell har også en frokostrestaurant som serverer en variert frokostbuffé. Prisnivået er moderat, og gratis frokost er inkludert i romprisen. Hotellet har en beleilig beliggenhet nær flere populære attraksjoner som Stavanger katedral, Stavanger Museum og Øvre Holmegate.

Comfort Hotel Square er et moderne hotell som ligger i et trendy område i Stavanger, kjent for sitt levende kulturliv og kreative miljø. Hotellet har stilfulle rom med gratis Wi-Fi, smart-TV og kaffe- og tekoker. Hotellet har også en koselig lobbybar, et treningssenter og gratis sykkelutleie. Prisnivået er moderat, og det er muligheter for gratis frokost avhengig av romtype. Hotellet ligger i nærheten av flere populære severdigheter som Stavanger domkirke, Valbergtårnet og Fargegaten.

Scandic Forum er et moderne hotell som ligger nær Stavanger lufthavn og Stavanger Forum, et kjent konferansesenter. Hotellet har komfortable rom med gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og kaffe- og tekoker. Hotellet har også en restaurant som serverer en variert frokostbuffé og middag, samt et treningsstudio og en badstue. Prisnivået er moderat, og gratis frokost er inkludert i romprisen. Hotellet ligger i nærheten av Solastranden, en av Norges vakreste strender, og er et ideelt valg for forretningsreisende og de som ønsker å nyte strandlivet.

Myhregaarden Hotel er et sjarmerende boutiquehotell som ligger i hjertet av Stavanger, i nærheten av butikker, restauranter og kulturelle attraksjoner. Hotellet har elegante og unikt innredede rom med gratis Wi-Fi, minibar og flatskjerm-TV. Hotellet har også en populær restaurant som serverer lokale retter og en variert frokostbuffé. Prisnivået er litt høyere, men inkluderer gratis frokost. Hotellet ligger i gangavstand til Stavanger katedral, Norsk Oljemuseum og Gamle Stavanger.

Scandic Royal Stavanger er et moderne hotell som ligger i hjertet av Stavanger, i nærheten av butikker, restauranter og uteliv. Hotellet har komfortable rom med gratis Wi-Fi, minibar og flatskjerm-TV. Hotellet har også en restaurant som serverer frokost, lunsj og middag, samt et treningsstudio og en badstue. Prisnivået er moderat, og gratis frokost er inkludert i romprisen. Hotellet ligger i gangavstand til flere populære attraksjoner som Breiavatnet, Stavanger Museum og Øvre Holmegate.

Quality Hotel Pond er et moderne hotell som ligger i nærheten av Stavanger lufthavn, og er et ideelt valg for de som ønsker et hotell i nærheten av flyplassen. Hotellet har komfortable rom med gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og kaffe- og tekoker. Hotellet har også en restaurant som serverer frokost, lunsj og middag, samt et treningssenter og en badstue. Prisnivået er moderat, og gratis frokost er inkludert i romprisen. Hotellet ligger også nær Solastranden og flere golfbaner, og er et populært valg for både forretningsreisende og feriereisende.

Dette var en liste over de 10 beste hotellene i Stavanger, som tilbyr komfortable rom, moderne fasiliteter, og er beleilig beliggende i nærheten av populære attraksjoner, restauranter og butikker. Prisnivået varierer fra moderat til litt høyere, og flere av hotellene tilbyr gratis frokost. Uansett hvilket hotell man velger, er det gode muligheter for å oppleve det beste av Stavanger og dens omgivelser, enten man er på forretningsreise eller ferie.

Skriv en kommentar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00