Hjem » Hotell Alicante – 9 favoritter

Hotell Alicante – 9 favoritter

av Kristoffer
0 kommentarer

Alicante er en by i Spania, som ligger på Costa Blanca-kysten i regionen Valencia. Byen er kjent for sine vakre strender, turistattraksjoner og kultur. Alicante har også en rik historie og arv, som kan sees i den gamle bydelen, slottet Santa Barbara og arkeologiske museer. Byen er også kjent for sin mat og vin, spesielt sjømat og risretter. Alicante er et populært reisemål for nordmenn, spesielt om sommeren når det er varmt og solrikt vær.

Suites del Mar By Melia

Suites del Mar By Melia er et luksuriøst hotell og en av våre favoritter. Hotellet ligger ved stranden midt i Alicante. Med en ganske så perfekt beliggenhet, stilfulle rom og førsteklasses fasiliteter, er Suites del Mar By Melia det ultimate valget om du øker komfort, luksus og avslapning.

Beliggenhet: Hotellet ligger rett ved stranden, og det er kun noen minutters gange til Alicantes mest populære attraksjoner som Castillo de Santa Bárbara, Explanada de España og marinaen. Dette gjør det til et ideelt sted for deg som ønsker å kombinere avslapning på stranden med sightseeing og shopping.

Rom og fasiliteter: Suites del Mar By Melia er et relativt lite hotell med 39 suiter, alle med fantastisk utsikt over Middelhavet. Suitene er romslige og elegant innredet med moderne møbler og fasiliteter som gratis Wi-Fi, TV, minibar og kaffemaskin. Hotellet har også et veldig bra spa-senter som tilbyr en rekke behandlinger og terapier, samt et treningsrom, utendørsbasseng og jacuzzi.

Mat og drikke: Hotellet har en veldig god restaurant som serverer deilige retter fra Middelhavet og internasjonale spesialiteter. Det er også en bar ved bassenget hvor du kan nyte en forfriskende cocktail mens du slapper av i solen.

AC Hotel Alicante by Marriott

AC Hotel Alicante by Marriott er et koselig, moderne og stilfullt hotell som ligger sentralt plassett Alicante. Hotellet fremstår som veldig bra og er et utmerket valg for et ferieopphold med fokus på komfort, bekvemmelighet og service av høy kvalitet.

Beliggenhet: Hotellet ligger i sentrum av Alicante, nær hoved togstasjonen og bare en kort spasertur fra byens viktigste attraksjoner, som Castillo de Santa Bárbara, Explanada de España og marinaen. Rett i nærheten finner du også mange restauranter, barer og butikker, samt offentlig transport, som gjør det enkelt å utforske byen og omkringliggende områder.

Rom og fasiliteter: AC Hotel Alicante by Marriott har 187 rom og suiter, alle rommene smakfullt innredet med en moderne og minimalistisk stil. Du får også alle nødvendige fasiliteter som gratis Wi-Fi, TV, minibar og klimaanlegg. Hotellet har også et fitness-senter, utendørsbasseng, og en takterrasse med fantastisk utsikt over byen og havet.

El Plantio Golf Resort

l Plantio Golf Resort er et fantastisk feriested som ligger i utkanten av Alicante, omgitt av den vakre naturen i regionen. Dette resortet er perfekt for de som er på jakt etter en avslappende ferie med gode muligheter for golf, samt enkel tilgang til byen Alicante og de nærliggende strendene.

Beliggenhet: El Plantio Golf Resort ligger kun en kort kjøretur fra sentrum av Alicante og dens internasjonale flyplass. Det er Ikke langt unna finner du også noen av de beste strendene i regionen, som Playa de San Juan og Playa de Albufereta.

Rom og fasiliteter: Resortet har et stort utvalg av rom og leiligheter som passer for alle typer reisende, fra par til familier og grupper. Alle rommene og leilighetene er fullt utstyrte med moderne fasiliteter som gratis Wi-Fi, TV, klimaanlegg og kjøkkenfasiliteter. Resortet har også to utendørsbassenger, et treningsrom, og selvfølgelig, en fantastisk golfbane.

Er du glad i golf og luksus? Da trenger du ikke lete lenger, vi har funnet hotellet for deg.

The Level at Melia Alicante – Kun for voksne

The Level at Melia Alicante er en eksklusiv del av det større Melia Alicante hotellet, som gir gjestene en mer luksuriøs og privat opplevelse. Dette er stedet for de som søker en ekstraordinær service, forbedrede fasiliteter og noen av de beste utsiktene i Alicante. Hotellet er også kun for voksne, så perfekt for de av oss som søker litt ro ved bassenget.

Beliggenhet: Hotellet ligger ved sjøen, rett ved marinaen og Postiguet-stranden, og er bare en kort spasertur fra byens sentrum med sine mange attraksjoner, restauranter og butikker. Beliggenheten er ideell for deg som ønsker å nyte solen og havet, samtidig som du er nær alt byen har å tilby.

Rom og fasiliteter: The Level er et high-end hotell som tilbyr rom og suiter som er spesielt designet for å gi maksimal komfort og privatliv. Alle rommene har en moderne og elegant design, med fasiliteter som gratis Wi-Fi, TV, minibar og kaffemaskin. Gjestene på The Level har også tilgang til en privat lounge, en eksklusiv frokost salong, og et eget område ved bassenget.

Mat og drikke: Som gjest på The Level kan du nyte en spesiell frokost i en eksklusiv salong, med et bredt utvalg av friske og deilige matvarer. I løpet av dagen er det også mulig å nyte snacks, drikkevarer og et utvalg av varme og kalde retter i The Level Lounge. Du har selvfølgelig også tilgang til alle restaurantene og barene i Melia Alicante hotellet.

Palacio Salvetti Suites,

Palacio Salvetti Suites er et eksklusivt boutiquehotell som ligger i sentrum av Alicante. Hotell ligger i en vakker historisk bygning som har blitt nøye restaurert og så omgjort til et luksushotell. Dette hotellet er det perfekte valget for deg som søker sjarm, komfort og en sentral beliggenhet.

Beliggenhet: Hotellet ligger i sentrum av Alicante, bare en kort spasertur fra de viktigste attraksjonene i byen, som Castillo de Santa Bárbara, Explanada de España, og marinaen. Det er også omgitt av mange restauranter, barer og butikker, noe som gjør det til et ideelt utgangspunkt for å utforske byen.

Rom og fasiliteter: Palacio Salvetti Suites er et lite luksushotell med bare 10 rom, noe som sikrer en intim og avslappet atmosfære. Alle rommene er individuelt innredet med en elegant og sofistikert stil, og har moderne fasiliteter som gratis Wi-Fi, TV, minibar og klimaanlegg. Noen av rommene har også en balkong eller terrasse med utsikt over byen. På tak av hotellet finner du også en vakker takterrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte solen.

Hotel Alicante Gran Sol, en del av Melia

Hotel Alicante Gran Sol er et imponerende 4-stjerners hotell som troner over Alicantes skyline, og gir deg en fantastisk utsikt over hele byen og Middelhavet. Her får du en flott og sentral beliggenhet, moderne fasiliteter og utmerket service. Dette hotellet et flott valg for et kortere eller lengre ferieopphold på Alicante.

Beliggenhet: Hotellet ligger sentralt i Alicante, bare en kort spasertur fra stranden, marinaen og byens viktigste turistattraksjoner. Det er også kort vei til de mange restaurantene, barene og butikkene du finner her, samt til offentlig transport, noe som gjør det enkelt å utforske byen og omkringliggende områder.

Rom og fasiliteter: Hotel Alicante Gran Sol har 123 rom, alle innredet i en moderne og komfortabel stil. Rommene er utstyrt med alle de nødvendige fasiliteter, som gratis Wi-Fi, TV, minibar og klimaanlegg. På hotellet finner du også et fitness-senter, et business-senter, og flere møterom for forretningsreisende.

Melia Alicante

Melia Alicante ligger mellom Postiguet-stranden og Alicante marina, og er et av de mest anerkjente hotellene i byen. Med sin gode beliggenhet, moderne fasiliteter og førsteklasses service, har Melia Alicante vært et populært valg blant reisende helt siden de åpnet dørene i 1973.

Beliggenhet: Hotellets beliggenhet er en av dets største attraksjoner. Du er bare noen få skritt fra stranden, og en kort spasertur fra byens viktigste turistattraksjoner som Castillo de Santa Bárbara og Explanada de España. Rett ved finner du også mange restauranter, barer og butikker, samt offentlig transport.

Rom og fasiliteter: Melia Alicante et stort hotell med over 500 rom. Alle rommene har en moderne og elegant design, og utsikt over enten havet eller marinaen. Rommene er utstyrt med alle moderne bekvemmeligheter, som gratis Wi-Fi, TV, minibar og klimaanlegg. Du finner også en rekke fasiliteter, inkludert et utendørsbasseng, et fitness-senter, et spa, og flere møterom for forretningsreisende.

Mat og drikke: Melia Alicante har flere spisesteder, inkludert en buffet-restaurant som serverer en variert frokost hver morgen, og en à la carte-restaurant som spesialiserer seg på middelhavsretter. Det er også en bar ved bassenget og en lobbybar, hvor du kan nyte en drink og utsikten over havet.

Eurostars Centrum Alicante

Eurostars Centrum Alicante er et moderne og stilfullt 4-stjerners hotell som ligger i hjertet av Alicantes forretnings distrikt. Her får du en sentral beliggenhet, komfortable rom og moderne fasiliteter.

Beliggenhet: Hotellet ligger i sentrum av Alicante, bare en kort spasertur fra jernbanestasjonen og en rekke viktige forretningssentre. Det er også i nærheten av mange av byens turistattraksjone.Det er også mange restauranter, barer og butikker i området, samt gode transportforbindelser til resten av byen og omgivelsene.

Rom og fasiliteter: Eurostars Centrum Alicante har 148 rom, alle innredet i en moderne og funksjonell stil. Rommene er utstyrt med alle de nødvendige fasiliteter, som gratis Wi-Fi, TV, minibar og klimaanlegg. Hotellet har også et fitness-senter, en sauna, og flere møterom for forretningsreisende.

Eurostars Mediterranea Plaza

Eurostars Mediterranea Plaza er et 4-stjerners hotell som ligger rett ved den berømte Esplanade og bare en kort spasertur fra stranden. Dette hotellet er kjent for sin utmerkede beliggenhet, komfortable rom og fantastiske utsikt over byen og havet.

Beliggenhet: Hotellets beliggenhet er helt fantastisk. Det ligger rett ved siden av Explanada de España, en av de vakreste promenadene i Spania, og bare en kort spasertur fra Postiguet-stranden, marinaen og Castillo de Santa Bárbara. Det er også omgitt av en rekke restauranter, barer og butikker, og ligger nær offentlig transport, noe som gjør det enkelt å utforske resten av byen.

Rom og fasiliteter: Eurostars Mediterranea Plaza har 49 rom, alle innredet i en moderne og elegant stil. Rommene er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter, som gratis Wi-Fi, TV, minibar og klimaanlegg. Mange av rommene har også en balkong med fantastisk utsikt over byen og havet. Hotellet har også et fitness-senter på taket, hvor du kan trene mens du nyter utsikten.

Mat og drikke: Selv om hotellet ikke har en egen restaurant, serverer det en deilig frokostbuffé hver morgen i frokostsalen. Det er også en bar på takterrassen, hvor du kan nyte en drink og den fantastiske utsikten.

Les også

Skriv en kommentar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00