Hjem » Overnatting Tromsø – de 7 beste stedene

Overnatting Tromsø – de 7 beste stedene

av Kristoffer
0 kommentarer

Tromsø er en av de meste fantastiske byene i Norge og en by som må oppleves minst en gang iløpet av livet. Her har du en by som kan tilby alt fra vakker natur til nordlyset (om du er heldig). Tromsø er kanskje en liten by med sine 65 000 innbyggere men her strømmer det til turister året rundt. Det gjør også at tilbudet for overnatting i Tromsø er veldig bra, her finner du alt fra rimelige vandrer hotell til de reneste luksushotell. Vi har plukket ut våre 7 favoritter og håper det hjelper deg litt på veien.

Scandic Ishavshotell

Scandic Ishavshotel er et av de mest kjente hotellene i Tromsø, Norge, og er kjent for sin unike beliggenhet og utmerkede service. Hotellet ligger rett ved kaien i sentrum av byen, og her får du panoramautsikt over havnen, Ishavskatedralen og de majestetiske fjellene i bakgrunnen.

Rom og fasiliteter: Scandic Ishavshotel tilbyr en rekke romtyper, fra standardrom til suiter med egen balkong og fantastisk utsikt over omgivelsene. Alle rommene er moderne og komfortabelt innredet, med fasiliteter som gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og kaffemaskin. Hotellet har også flere møterom og konferansefasiliteter, noe som gjør det til et populært valg for forretningsreisende og arrangementer.

Mat og drikke: Hotellet er kjent for sin utsøkte mat og drikke. Restauranten på Scandic Ishavshotel serverer en variert meny med ferske, lokale råvarer, med en spesiell vekt på sjømat fra regionen. Frokostbuffeen er spesielt populær blant gjester, med et bredt utvalg av varme og kalde retter, frisk frukt og bakverk. Baren i lobbyen er et hyggelig sted å slappe av med en drink etter en dag med sightseeing eller møter.

Aktiviteter og attraksjoner: Tromsø er kjent som “Nordens Paris” og har mye å by på for besøkende. Fra Scandic Ishavshotel er det lett å utforske byens attraksjoner til fots, som Polarmuseet, Nordnorsk Kunstmuseum og den berømte Ishavskatedralen. For de som er interessert i utendørsaktiviteter, tilbyr området rundt Tromsø muligheter for fjellturer, hvalsafari, og nordlysobservasjon, avhengig av sesongen. Hotellet tilbyr også guidede turer og utflukter for de som ønsker å utforske regionen. Med andre ord, et perfekt hotell om du søker overnatting tromsø.

Clarion Hotel The Edge

Clarion Hotel The Edge er et moderne og stilig hotell som ligger i hjertet av Tromsø, Norge. Her får du sentral beliggenhet, fantastisk design, og topp moderne fasiliteter på et av de mest populære hotellene i byen, både for forretningsreisende og turister.

Beliggenhet: Hotellet har en førsteklasses beliggenhet ved sjøkanten, med utsikt over fjorden og de omkringliggende fjellene. Det er også i nærheten av mange av Tromsøs viktigste attraksjoner, som Ishavskatedralen, Polarmuseet, og Mack Bryggeri. Flyplassen, handlegatene, og flere restauranter og barer ligger også i nærheten, noe som gjør det til en ideell base når du skal utforske byen.

Fasiliteter: Clarion Hotel The Edge har 11 etasjer med over 290 rom, inkludert standardrom, superiorrom, og suiter. Alle rommene er romslige og smakfullt innredet, med fasiliteter som komfortable senger, flatskjerm-TV, minibar, og gratis Wi-Fi. Hotellet har også flere møterom og konferansefasiliteter, samt et velutstyrt treningssenter. Takterrassen er et flott sted å slappe av og nyte utsikten over byen og fjorden.

Mat og drikke: Hotellet har en egen restaurant, kjent for sin moderne tolkning av lokale retter. Med fokus på ferske, sesongbaserte råvarer, tilbyr menyen et utvalg av deilige retter som vil tilfredsstille selv den mest kresne gane. Baren er et populært møtested for både lokale og besøkende, og serverer et bredt utvalg av drikkevarer, fra klassiske cocktails til lokale ølsorter.

Kulturelle arrangementer: Clarion Hotel The Edge er mer enn bare et hotell. Det er også et kulturelt sentrum som regelmessig er vertskap for ulike arrangementer, som konserter, kunstutstillinger, og foredrag. Den store konferansesalen kan også forvandles til en konsertsal, og har plass til opptil 1000 personer.

Radisson Blu hotel Tromsø

Radisson Blu Hotel Tromsø er et elegant hotell du finner i sentrum av Tromsø, Norge. Med sin nydelige beliggenhet, moderne fasiliteter og førsteklasses service, tiltrekker hotellet både forretningsreisende og turister som er ivrige etter å utforske denne vakre arktiske byen.

Beliggenhet: Radisson Blu Hotel Tromsø ligger i sentrum av Tromsø, ved siden av havnen og i gangavstand til de fleste av byens attraksjoner, som Ishavskatedralen, Polarmuseet, og Nordnorsk Kunstmuseum. Beliggenheten ved vannet gir hotellet fantastisk utsikt over fjorden og fjellene, og gjør det til et ideelt sted for å se nordlyset om vinteren.

Fasiliteter: Hotellet har over 200 rom og suiter, alle komfortabelt innredet med moderne fasiliteter som gratis Wi-Fi, minibar, og flatskjerm-TV. Gjester kan også benytte seg av hotellets treningsrom, sauna, og jacuzzi, eller slappe av med en drink i lobbybaren. For de som reiser på forretningsreise, tilbyr hotellet flere møterom og konferansefasiliteter.

Mat og drikke: Radisson Blu Hotel Tromsø har flere spisealternativer. Hovedrestauranten serverer en daglig frokostbuffé samt lunsj og middag med et utvalg av lokale og internasjonale retter. I tillegg har hotellet en stilfull bar og lounge hvor gjester kan nyte et bredt utvalg av drinker, snacks, og lette måltider.

Aktiviteter: Tromsø har mye å tilby for eventyrlystne besøkende, og Radisson Blu Hotel Tromsø er en perfekt base for å utforske regionen. Gjester kan delta i en rekke aktiviteter som tilbys av lokale operatører, som hvalsafari, hundekjøring, og nordlys turer. Hotellet tilbyr også bilutleie for de som ønsker å utforske området på egen hånd.

Scandic Grand Tromsø

Scandic Grand Tromsø ligger midt i Tromsø, og gir deg en perfekt base for å utforske alt denne arktiske byen har å tilby. Med komfortable rom, vennlig service og en rekke fasiliteter, er dette hotellet et populært valg blant både forretningsreisende og turister.

Beliggenhet: Scandic Grand Tromsø ligger i sentrum av Tromsø, på hovedgaten Storgata, som er kjent for sine mange butikker, restauranter og barer. Beliggenheten gir deg enkel tilgang til byens viktigste severdigheter, som Ishavskatedralen, Polarmuseet og Mack Bryggeri. Tromsø lufthavn ligger kun 15 minutter unna med bil.

Rom og fasiliteter: Hotellet tilbyr en rekke romtyper, fra standardrom til romslige suiter, alle med komfortable senger og moderne fasiliteter som gratis Wi-Fi, TV og minibar. For de som ønsker å holde seg i form under oppholdet, har hotellet et velutstyrt treningsrom. Det er også flere møterom tilgjengelige for forretningsarrangementer og konferanser.

Mat og drikke: På Scandic Grand Tromsø kan du starte dagen med en rikholdig frokostbuffé som inkluderer et stort utvalg av sunne og friske produkter. I hotellets restaurant kan du nyte lunsj og middag med en meny som kombinerer lokale spesialiteter med internasjonale favoritter. Etter en lang dag med sightseeing eller møter, er baren i lobbyen det perfekte stedet å slappe av med en drink.

Clarion Collection Hotel With

Clarion Collection Hotel With er et av Tromsøs mest populære hoteller, kjent for sin koselige atmosfære, førsteklasses service og fantastiske beliggenhet ved sjøkanten. Dette hotellet er det ideelle valget for deg som ønsker å ha en komfortabel base mens du utforsker Tromsø og dens omgivelser.

Beliggenhet: Hotel With ligger ved havnen i sentrum av Tromsø, og tilbyr enestående utsikt over Ishavskatedralen og de omkringliggende fjellene. Det er en kort spasertur til mange av byens viktigste attraksjoner, som Polarmuseet, Nordnorsk Kunstmuseum, og Tromsø domkirke. I tillegg er det mange restauranter, barer og butikker i nærområdet.

Rom og fasiliteter: Hotellet har 76 moderne og komfortable rom, alle utstyrt med fasiliteter som gratis Wi-Fi, TV, minibar og kaffemaskin. Noen av rommene har også egen balkong med utsikt over havnen. Gjester har også tilgang til hotellets velværefasiliteter, som inkluderer en sauna og et treningsrom.

Mat og drikke: Som en del av Clarion Collection-kjeden, tilbyr Hotel With en gratis kveldsbuffé i tillegg til frokosten. Buffeen inneholder et utvalg av varme og kalde retter, og er en flott måte å fylle på energi etter en dag med sightseeing eller aktiviteter. Hotellets bar er også et populært sted å slappe av med en drink etter en lang dag.

Tjenester: Personalet på Hotel With er kjent for sin vennlighet og hjelpsomhet, og vil gjøre alt for å sørge for at ditt opphold er så komfortabelt som mulig. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet, og tilbyr tjenester som bagasjeoppbevaring, bilutleie og turistinformasjon. Hotellet tilbyr også gratis kaffe og te hele dagen, samt gratis vafler om ettermiddagen.

Enter City hotel

Enter City Hotel er et moderne og sentralt beliggende hotell i Tromsø. Dette hotellet er perfekt for deg som som ønsker en komfortabel og praktisk base for å utforske alt Tromsø har å tilby.

Beliggenhet: Enter City Hotel ligger i sentrum av Tromsø, kun en kort spasertur fra mange av byens mest populære attraksjoner, inkludert Ishavskatedralen, Polarmuseet og Nordnorsk Kunstmuseum. Det er også omgitt av en rekke restauranter, barer og butikker, noe som gjør det til en ideell beliggenhet for de som ønsker å oppleve det lokale livet.

Rom og fasiliteter: Hotellet tilbyr en rekke romtyper, fra enkeltrom til romslige familierom, alle med moderne fasiliteter som gratis Wi-Fi, TV og kaffemaskin. Rommene er smakfullt innredet med lyse farger og komfortable møbler, noe som sikrer et behagelig opphold. Hotellet har også et felleskjøkken der gjestene kan lage sine egne måltider, samt vaskemaskiner og tørketromler.

Mat og drikke: Selv om hotellet ikke har en egen restaurant, ligger det i et område med mange spisesteder som tilbyr et bredt utvalg av kulinariske opplevelser, fra tradisjonell norsk mat til internasjonale retter. Hotellet tilbyr en deilig frokostbuffé hver morgen, som inkluderer et utvalg av ferske brød, pålegg, frukt, yoghurt, kaffe og te.

Quality Hotel Saga

Quality Hotel Saga er et sjarmerende hotell i sentrum av Tromsø. Hotellet har en lang historie og har vært et landemerke i byen siden det åpnet på 1970-tallet. Med sin gode beliggenhet, komfortable rom og gode service, er Quality Hotel Saga det perfekte valget for både forretningsreisende og turister.

Beliggenhet: Hotellet ligger i sentrum av Tromsø, med kort avstand til de fleste av byens attraksjoner, som Ishavskatedralen, Polarmuseet, og Nordnorsk Kunstmuseum. Det ligger også i nærheten av offentlig transport, som gjør det enkelt å utforske andre deler av byen og områdene rundt.

Rom og fasiliteter: Quality Hotel Saga har 107 rom, alle med moderne fasiliteter som gratis Wi-Fi, TV, kaffemaskin og hårføner. Noen av rommene har også en fantastisk utsikt over fjorden og fjellene. Gjester kan også benytte seg av hotellets treningsrom, sauna og business-senter.

Mat og drikke: Hotellet tilbyr en rikholdig frokostbuffé hver morgen, med et stort utvalg av friske og næringsrike matvarer. I tillegg har hotellet en koselig bar hvor du kan slappe av med en drink etter en lang dag med møter eller sightseeing.

Skriv en kommentar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00