Hjem » Hotell Gøteborg – Topp 8

Hotell Gøteborg – Topp 8

av Kristoffer
0 kommentarer

De 8 beste hotell i Gøteborg

Gøteborg er en av de mest populære byene i Sverige blant nordmenn. Det er et flott reisemål for både forretningsreisende og turister, og du har mange flotte hoteller å velge mellom. Hvis du er på jakt etter det beste stedet å bo i Gøteborg, har vi laget en liste over de 10 beste hotellene i byen, med hensyn til beliggenhet, fasiliteter, og service.

Dorsia hotel

Dorsia Hotel & Restaurant er et luksuriøst hotell med en av de beste restaurantene i Gøteborg. Det er også det mest grandiose og unike hotellet i byen (kanskje i hele Sverige). Her får du følelsen av å gå rundt på et slott i Frankrike rett før revolusjonen. Dette er et luksushotell av de sjeldne med en helt utrolig stil og et fantastisk interiør. Her finner du antikke møbler og gigantiske lysekroner, gamle statuer og følelsen av å være her må bare oppleves. Rommene og servicen er i tillegg upåklagelig.

Fra nettsiden til Jacy’z

Har du lyst på en unik opplevelse på et nesten nytt hotell i Gøteborg anbefaler vi deg å ta noen netter på Jacy’s. Dette er et hotell helt annet noe du har opplevd før med egen “beachclub”, fantastiske restauranter og barer og ikke minst, noen av de beste rommene i Gøteborg. Hotellet kan best sammenlignes med et cruiseskip, i en 100m høy bygning fordelt på 27 etasjer finner du alt du skulle trenge fra morgen til kveld/natt.

Gothia hotell

Er planen å besøke Liseberg under oppholdet i Gøteborg er Gothia Towers et av de beste hotell valgene. Dette gigantiske hotellet med 1200 rom fordelt på 3 tårn er det største hotellet i Gøteborg og også et av de beste. Her finner du for eksempel 6 restauranter og flere skybarer med fantastisk utsikt i tillegg til byens høyeste spa. Skal du oppleve litt luksus booker du deg inn på den eksklusive upper house delen.

Radisson Blu Scandinavia Hotel – lounge

Midt i sentrum av Gøteborg med gå avstand til det meste, inkludert Casino Cosmopol og Gøtebord stadmuseum finner du flotte Radisson Blu. Dette luksuriøse hotellet har gjennomgått et stilskifte de siste årene og er nå en en spennende opplevelse når det gjelder både tilbud og stil. Her finner du en av de flotteste spa avdelingene (mot et tillegg i prisen, men inkludert inngang om du bor i en av de fantastiske suitene) i byen og hotellet kan også tilby både mat og drikke i det øvre sjiktet. Hotellet godtar også hunder, noe mange hotell ikke gjør.

Clarion Hotel® Post

I det gamle og tradisjonsrike posthuset på Drottningtorget i Gøteborg finner du nå Clarion Hotel Post, et spennende designhotell med alt du skulle ønske deg av tilbud. Besøker du byen er dette et hotell vi kan anbefale på det sterkeste. Her finner du et av få rooftop pools i Gøteborg som er åpent året rundt. Ta et bad og nyt deretter en av de beste utsiktene i Gøteborg med en drink i hånda på takterrassen. Hotellet har også satset hardt på mat og toppklasse restauranter. Her finner du også det vi mener er den beste sushien i Gøteborg.

Elite Plaza Hotel

Koselig Elite Plaza er et nydelig 4 stjerners hotell med 127 eklusive rom som ligger midt i smørøyet i Gøteborg. Hotellet ligger i en historisk og sjarmerende bygning fra 1889 og her vil du se at alle original detaljer er bevart noe som gjør et besøk her til en unik opplevelse. Her finner du du selvfølgelig en meget god restaurant men også en coctailbar en engelsk gastropub. Med gå avstand til det meste inkludert Centralstationen og Operaen er dette en veldig koselig hotell vi kan anbefale med en veldig fin atmosfære.

Elite park avenue

Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at dette hotellet litt midt i avenyen i Gøteborg. Her er det med andre ord bare noen meter å gå til restauranter, kjøpesenter og uteliv. Hotellet ser kanskje ikke så stort ut men her finner du hele 326 rom med høy standard. Hotellet har også et treningsrom med tilhørende sauna og et lite basseng for å dyppe tærne etter badstua.

Hotell Belora

Midt på avenyen finner vi hotellet med den beste takterrassen i byen (på sommeren vel og merke). Start dagen med litt shopping, fortsett på takterrassen med litt bobler, spise en bedre middag på hotellets meget gode restaurant før du så rusler over gata for å fortsette kvelden på et av de mange utestedene på avenyen.

Les også

Skriv en kommentar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00