Hjem » Hotell Paris – Topp 10 luksushotell

Hotell Paris – Topp 10 luksushotell

av Kristoffer
0 kommentarer

Paris er en by man kan dra til igjen og igjen uten å noensinne gå lei. Dette er selvfølgelig mye takket vært alt man kan se og oppleve, men hotellene er også en del av denne opplevelsen. I Paris finner du alt fra hostel ved sovesaler, fyllt opp av backpackere på interrail, til hoteller som er så luksuriøse at man føler man har kommet til en annen verden. Denne oversikten over de beste luksushotellene er ikke for alle, men skal du virkelig bruke penger og oppleve det beste av det beste paris kan tilby er dette oversikten for deg. Her kan du få egen butler og concierge er selvfølgelig tilgjengelig døgnet rundt. Ser du etter en litt mer overkommelig prisklasse bør du også ta en titt på oversikten over våre hotell paris favoritter.

Hôtel de Crillon , som ble bygget allerede i 1758, har en uslåelig beliggenhet som skuer ut over Place de la Concorde. I 2018 åpnet dørene igjen for gjester, denne gang som en del av Rosewood-kjeden etter en grundig fireårig oppussing. Hotellets rike historie danner en vakker ramme rundt dets nåværende kapittel. Gjennom de årene hotellet var stengt, jobbet dyktige håndverkere, kunstnere og designere utrettelig for å kombinere bevaring med moderne fornyelse. Med sine 78 rom, 36 suiter og 10 topp suiter, tilbyr hotellet en atmosfære som er både hjemmekoselig og sofistikert. Den kjente, nå avdøde, designeren Karl Lagerfeld satte sitt preg på to spesielle suiter kalt “Les Grands Appartements”, hvor han viste frem sitt unike blikk for fransk stil og modernisme. Hôtel de Crillon skilter også med utsøkte spisesteder, et nydelig svømmebasseng og et koselig spa.

Bygd i 1896 som hjemmet til Prins Roland Bonaparte (Napoleons grandnevø), er Shangri-La Paris et symbol på stil og eleganse i hjertet av byen. Gjenopprettet av den kjente arkitekten Richard Martinet og interiørdesigner Pierre-Yves Rochon, kombinerer hotellet en historisk følelse og storhet med sofistikert komfort og service for å gi en genuin Paris-opplevelse. Pustetakende utsikt til Eiffeltårnet understreker hotellets plass som et av Paris’ ypperste, mens den sentrale beliggenheten i 16. arrondissement sørger for at byens mest kjente severdigheter er innen kort avstand. Den gammeldagse elegansen i de 101 rommene, rikt dekorert med håndverkernes detaljerte arbeid, gjenspeiles i den pulserende byen rett nedenfor. Slitne øyne og føtter kan finne hvile i hotellets basseng, et av de største i Paris. Og ikke glem å ta en kulinarisk reise på Shang Palace, den eneste kinesiske restauranten i Frankrike med en Michelin-stjerne.

I august 2014 fikk paris en smak av Hong Kong-luksus med åpningen av Peninsula Paris (selv om det var to år etter planen). Etter seks års arbeid ble noen av Frankrikes dyktigste håndverkere nøye valgt ut for å restaurere denne klassiske bygningen fra slutten av 1800-tallet, i ekte Haussmann-stil, og forvandle den til et luksushotell. Eiendommen ligger i hjertet av Paris på 19 Avenue Kléber, kun et steinkast fra Arc de Triomphe og i gåavstand til noen av verdens mest kjente monumenter, museer og luksuriøse handlegater. De 200 rommene og suitene er designet for maksimal komfort, og en god natts søvn er så godt som garantert. Hvert rom utstråler en følelse av ro og modernitet med friske sengetøy, marmorbad med spesiell stemningsbelysning og den karakteristiske Peninsula-teknologien, inkludert gratis høyhastighets trådløst internett for alle gjester.

Den ikoniske Paris storheten, hvor Prinsesse Diana tilbrakte sin siste natt, gjenåpnet i 2016 etter at eiendommen ble restaurert til sin tidligere Belle Époque-prakt i løpet av en 4-årig renovering ledet av den anerkjente arkitekten Thierry W. Despont. Innredet i sarte pastellfarger og med utsøkt trearbeid, har de fleste av de 71 rommene og 71 suitene en skyggefull privat terrasse som gir utsikt over hotellets praktfulle franske hager. Navnene og innredningen av de 15 prestigesuitene minner om kjente gjester som bodde på hotellet i tidligere tider, som Marcel Proust, Coco Chanel og Hertugen av Windsor. Etter lange dager med utforsking av byen, kan gjestene fortsette treningsrutinene i det innendørs bassenget eller det moderne treningsstudioet, eller skjemme seg bort i hotellets spa-fasiliteter. Personvernet er garantert her, med en diskret underjordisk tunnel som sikrer usett ankomst og avreise fra hotellet for gjester som setter pris på den høyeste grad av diskresjon.

Det er ingen mangel på luksuriøse palasshoteller i Paris, men Four Seasons Hotel George V kan kanskje være det mest underholdende av dem alle. Hvorfor? Den verdenskjente kunstneriske direktøren Jeff Leatham pynter hotellet med sine blomsterarrangementer, inkludert i den storslåtte marmorinngangen. Bare et steinkast fra Champs-Elysées, i hjertet av det berømte Gulltriangelet i Paris, troner dette storslagne luksushotellet i en original Art Deco-bygning fra 1928, med en imponerende kunstsamling. De 244 nyinnredede rommene og suitene skaper atmosfæren av luksuriøse parisiske leiligheter, med fantastiske utsikter fra tallrike terrasser. Med fem Michelin-stjerner fordelt på sine tre restauranter, tilbyr hotellet en unik kulinarisk reise både for hotellgjester og lokale pariserne.

5
Le Royal Monceau – Raffles Paris

Bare et steinkast fra Champs Elysées og Arc de Triomphe, er Le Royal Monceau, Raffles Paris selve innbegrepet av parisisk livlighet og eleganse. Dette moderne mesterverket, designet av Philippe Starck, har 149 romslige rom og suiter, en kino med 99 seter, og en eksklusiv privat kunstsamling. Med det lengste svømmebassenget i et Paris-hotell, tilbyr det drømmeaktige hvite spaet den ultimate byflukten for total avslapning og nytelse. Fra den moderne japanske maten på Matsuhisa til feiringen av italiensk regional mat i Michelin-stjerne restauranten Il Carpaccio, er bespisning på Le Royal Monceau – Raffles Paris’ restauranter en uforglemmelig opplevelse. Dessertene, alle skapt av konditoristjernen Pierre Hermé, er den perfekte avslutningen på ethvert måltid.

Siden 1913 har Hôtel Plaza Athénée, som er en del av The Dorchester Collection, ønsket gjester velkommen, glade for å bo på avenue Montaigne, hjertet av haute couture. I dag er hotellet fortsatt perfekt plassert for de som ønsker å utforske byens designer motebutikker. Gjestene her bor i luksuriøs komfort med utsikt enten til Eiffeltårnet eller den sjarmerende gårdsplassen med sine karakteristiske røde markiser, perfekt for utendørs sommerspising. Om vinteren har den til og med sin egen skøytebane. Alain Ducasse, den verdenskjente Michelin-stjernede kokken, har tilsyn med alle hotellets kjøkken. For total avslapning er Europas eneste Dior Institute et annet høydepunkt ved hotellet, hvor de tilbyr eksklusive spatjenester i et stilig miljø, inkludert et spesialisert område for manikyr og pedikyr.

Beliggende på rue Saint-Honoré, en av verdens mest fasjonable gater, finner man Mandarin Oriental midt i hjertet av Paris. Omringet av haute couture og bare et steinkast fra Louvre, utstråler hotellet en tidløs eleganse med vakre, moderne interiør. Vakkert designet og luksuriøst innredet, er de 138 rommene og 39 suitene blant de mest stilfulle og romslige i byen. Med sin banebrytende mat, delikate retter og fristende cocktails i sofistikerte omgivelser, er Mandarin Orientals bar og restauranter blant de beste i Paris. Som en oase av orientalsk velvære, tilbyr det fredelige spaet ekspertbehandlinger, førsteklasses terapeuter og oppbyggende fasiliteter.

Le Bristol Paris – et medlem av Oetker Collection – ligger på den prestisjefylte rue du Faubourg Saint-Honoré i hjertet av Paris’ mote- og kunstdistrikt, hvor det har tatt imot sine verdsatte gjester siden 1925. Dets 188 rom og suiter har nylig blitt renovert, og er romslige og lyse, innredet i klassisk attenhundretallsstil. Spa Le Bristol by La Prairie strekker seg over tre etasjer og er utstyrt med åtte behandlingsrom, inkludert to dobbeltrom, et treningsstudio, en frisørsalong og barnelekeområdet ‘Les Amis d’Hippolyte’. Epicure, hotellets gastronomiske restaurant med 3 Michelin-stjerner, ønsker gjester velkommen i sitt nyinnredede miljø med store vinduer som åpner seg mot den storslåtte franske hotellhagen.

Prince de Galles er et legendarisk smykke fra den parisiske Art Deco-bevegelsen og et femstjerners hotell i Luxury Collection (en del av Marriotts hotellportefølje). Siden åpningen i 1929, har hotellet utmerket seg som et symbol på sofistikasjon og nåde. Beliggende på den prestisjefylte Avenue George V, drar hotellet nytte av en førsteklasses beliggenhet i det parisiske Gulltriangelet nær Champs-Elysées. Dets 116 elegante rom og 43 suiter gir en intim atmosfære for Paris’ mest kresne reisende. Ikke å forglemme restauranten Akira Back, som tilbyr en forhøyet spiseopplevelse fylt med eksplosive smaker.

Skriv en kommentar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00