Hjem » Billige hotell Oslo

Billige hotell Oslo

av Kristoffer
0 kommentarer

Velkommen til byen som kan by på det meste, fra skianlegg på Tryvann til badestrender og fornøyelsesparker (strengt tatt kun en fornøyelsespark og den ligger rett utenfor Oslo). Dette er byen hvor du på vinteren kan ta banen i 30minutter og finne de perfekte skiløyper innover i marka, eller om du heller vil kjøre nedover på ski kan Oslo også tilby moderne skianlegg med stolheis og alt som hører med.

Oslo har et enormt antall hotell å velge mellom, fra de mest fancy spahotellene (med tilhørende priser selvfølgelig), til enkle hotell med det absolutte minimum av ekstra komfort. Vi har sjekket ut hvilke boteller som faktisk er de billigste, men vi har også delt de opp så du kan se billige hotell i oslo sentrum og andre områder i byen.

Billige hotell i Oslo Sentrum

Disse hotellene ligger mer eller mindre midt i sentrum i området rundt Oslo S. Her har du kort vei til shopping både i kjøpesenter og på Karl Johan, du er også bare noen minutter å gå unna Operaen. Du er også rett ved Salt og Vippetangen mathall.

  • Comfort Hotel Xpress Central Station: Midt i suppa finner du Comfort, noe særlig mer i sentrum av Oslo enn dette hotellet blir det ikke og ihvertfall ikke til noe lavere priser da de fleste andre hoteller her er vesentlig dyrere. Hotellet har 167 rom fra rimelige dobbelrom til deluxerom med egen veranda.
  • Citybox Oslo: Dette hotellet har også en mer eller mindre perfekt plassering i Oslo sentrum med nærhet til det aller meste. Dette er ikke noe fancy hotell men er veldig enkelt og greit om man skal bo her noen dager og det er også et av få hotell som kan tilby enkeltrom. Med 341 rom over 7 etasjer er det også et relativt stort hotell.
  • Bob W Sentralen: Et lite og greit hotell med 65 rom i Kirkegata i Oslo. Her er du få meter unna Karl Johan og kanskje 3min å gå til Oslo S, så hotellet er godt valg når man ønsker noe sentralt og ikke vil betale alt for mye for det. Det er såvidt vi vet ikke tilbud om frokost på hotellet, noe som er greit å vite før man booker seg inn.
  • Smarthotel Oslo: Her beveger vi oss litt bort fra Oslo og befinner oss nesten rett ved slottet med gå avstand til Aker Brygge, Majorstuen o.l. Her sjekker du inn selv på en av automatene i “lobbyen” men som et vanlig hotell tilbyr de frokost (mot tillegg i pris) og har også det vi syntes var et koselig fellesområde med litt eklektisk stil.

Billige hotell på Oslo Vest

Ønsker du heller å bo nærmere Majorstua er utvalget av hotell mindre og generelt sett dyrere enn midt i Oslo sentrum, men om helgeplanene er shopping, fine restauranter og en tur på byen er dette det beste området å bo i. Det er også kort vei til enten trikk eller tbane som gjør at du enkelt beveger deg fra en del av Oslo til en annen. Tenker du deg på et obligatorisk besøk i Frognerparken er dette også hotellene som befinner seg nærmest.

  • Thon Hotel Gyldenløve: Dette 3 stjerners hotellet er blant de billigste i området men det er ikke billig. Forvent priser fra 2000,- natta men da får du ihvertfall frokost med på kjøpet. Hotellet fremstår som en litt rar blanding av enkelt og fasjonabelt på samme tid men med nær sagt perfekt beliggenhet er det vel verdt å bo her. Hotellet har også eget treningsrom.
  • Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection: Til omtrent samme priser som hotellet over finner vi Saga. Dette er et 4 stjerners hotell som ligger mer eller mindre akkurat mellom Frognerparken og Slottsparken. Hotellet kan også tilby frokostbuffe inkludert i prisen, treningsrom og det er muligheter for parkering.

Billige hotell utenfor Sentrum

  • Anker Hostel: Som navnet tilsier er dette ikke et hotell men et hostel. Her bor du kun om du skal besøke Oslo men samtidig bruke det absolutte minimum av penger på et sted å sove. Når det er sagt anbefaler vi å sjekke hotellene på listen over først da det ikke alltid er billigst å bo på tross av hostel betegnelsen. Anker finner du nederst på Grunerløkka i et område som ikke nødvendigvis er det hyggeligste stedet å oppholde seg på nattestid.
  • Radisson Blu Park Hotel: Et godt stykke utenfor Oslo, nærmere bestemt på Fornebu finner vi dette radisson hotellet. Såfremt du ikke skal besøke noen i området er dette stort sett et hotell for de som er på en eller annen form for jobbtur. Om noen år når det går tbane herfra og inn til sentrum vil dette være et godt alternativ, men per idag er det ikke billig nok til å trumfe andre hoteller på listen som faktisk er i Oslo.
  • Quality Hotel Hasle Linie: Nær sagt nytt hotell på Økern/Løren i Oslo. Fint hotell med frokostbuffe i et pent område av byen. Det er ikke all verdens å se på i nærområdet så bor du her må du belage deg på tbane (som er rett oppi gata) eller el sparkesykkel for å komme deg litt nærmere sentrum.

Les også

Skriv en kommentar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00