Hjem » Hotell Gardermoen

Hotell Gardermoen

av Kristoffer
0 kommentarer

Gardermoen er kanskje ikke det stedet man drar for å ha ferie, stort sett er det starten eller slutten på en reise som gjør at vi er her. Om du som meg har hatt gleden av å måtte rekke et fly som går 06 om morgenen så vet du at det alt av kollektivtransport er bare å glemme. Vi har derfor sjekket ut hvilke hoteller man kan og bør benytte seg av på og rundt Oslo Lufthavn / Gardermoen. Det er en god del å velge mellom, men det er greit å sjekke litt før du booker da noen av hotellene er et stykke unna (men herfra er det stort sett satt opp busser som skal løse logistikken).

Hotell på Oslo Lufthavn / Gardermoen

Dette er hoteller som ligger på flyplassen, med andre ord er det gå avstand fra hotellet og inn til avgangshallen.

Radisson RED Oslo Airport / Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport

Disse to hotellene er en del av et dual konsept hvor du da har to hoteller i et. Adressen er den samme men Red delen er designet for å tiltrekke seg en litt mer trendy gruppe reisende som ønsker gjennomført design, luksuriøse detaljer, on-demand tjenester etc. Conference delen er litt mer folkelig med en mer avslappet stil.

Uavhengig av hvilket av disse to hotellene du velger er du bare noen hundre meter unna flyplassen, de serverer også frokost fra 05.

Radisson Blu Airport Hotel

Velger du å bo her er sover du mer eller mindre direkte på flyplassen. Hotellet er tilknyttet terminalen med gangbro

Hotell som ligger rett i nærheten av Oslo Lufthavn

Dette er flyplass hoteller som ligger noen kilometer unna Oslo Lufthavn, alle ligger i samme område og er ca. 5-6min med bil unna flyplassen. Vy har også shuttlebusser til området, se info om holdeplasser og tider her.

Scandic Oslo Airport

Dette hotellet ligger omtrent 6 minutter unna Oslo Lufthavn med bil. Scandic er kjent for sin nordiske stil og miljøvennlige tilnærming. Hotellet har moderne rom, treningsfasiliteter, og en restaurant og bar.

Best Western plus Oslo airport

Dette er et trivelig hotell med 201 rom ca. 5min unna Oslo Lufthavn med bil. Her finner du en god restaurant med fokus på nordiske råvarer og en kopp kaffe eller en forfriskning finner du i hotellets bar. Hotellet har også et stort gym for deg som ønsker å holde formen vedlike før eller eller tur.

Park inn by Radisson Oslo airport

Her finner du et stort og moderne hotell med 233 rom (av disse er 176 rom nylig renovert). Hotellet kan friste med en stor frokostbuffet og for deg som må tidlig avgårde kan de også tilby kalde frokostretter fra 04:00 på morgenen (04:30 i helgene). Er det en god middag du ønsker kan du få det på hotellrestauranten med det passende navnet, Cockpit. Som mange andre hoteller på gardermoen kan også Park inn friste med et godt utstyrt treningssenter.

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Stort hotell med hele 435 rom som primært retter seg mot konferanser og møtevirksomhet. Dette betyr naturligvis også at det er gode transportmuligheter til og fra Oslo Lufthavn og shuttlebuss S44 går her (se tider i VY appen). Hotellet kan tilby alt man forventer, alt fra ala carte menyer til gode drinker i baren. Frister det mer med helse enn drinker i baren er det bare gå bruke hotellets gym og / eller badstue.

Comfort Hotel Runway

Enkelt men veldig greit hotell ca 10 minutter unna Oslo Lufthavn. Hotellet kan friste med 303 dobbeltrom, bar og restaurant. Du finner selvfølgelig også et treningsrom her om det skulle friste. Til flyplassen kommer du deg med shuttlebuss s44.

Les også

Skriv en kommentar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00