Hjem » Billig Hotell Trondheim

Billig Hotell Trondheim

av Kristoffer
0 kommentarer

Med over 1000 år med historie er Trondheim en av de fineste byene du kan besøke i Norge.

Billige hotell i Trondheim sentrum

  • City Living Sentrum Hotell: Skal du ha en billig natt eller to i Trondheim og ønsker å bo midt i sentrum er dette hotellet du bor på. Prisene er blant de laveste i Trondheim og beliggenheten er perfekt. Her bor du i gåavstand til det meste og du er f.eks bare 10 minutter gange unna både Nidarosdomene og gamle bybrua. Hotellet er enkelt og greit og er også et av få hotell med enkeltrom (disse blir fort utsolgt så bestill i god tid).
  • City Living Schøller Hotel: Dette er det andre City hotell i Trondheim og er relativt likt det andre men standarden er kanskje ørlittegrann bedre. Dette hotellet kan også tilby enkeltrom men her blir det også fort utsolgt. Beliggenheten her er også mer eller mindre perfekt, du er et par minutter nærmere Nidarosdomen og alt annet Trondheim kan tilby av restauranter, kultur og uteliv er bare noen minutter unna. Begge city hotellene har kjøleskap på rommet.
  • Quality Hotel Augustin: Beveger vi oss litt opp i pris finner vi dette 4 stjerners hotellet som ligger mer eller mindre på Trondheim torv. Dette koster noen hundrelapper mer per natt enn city hotellene men til gjengjeld får du frokostbuffe inkludert i prisen og hotellet har også eget treningsrom.

Hotell ved Lerkendal:

  • Scandic Lerkendal: På tide med en fotballkamp og du ønsker å bevege deg minst mulig? Da er dette hotellet for deg. Som navnet tilsier ligger hotellet på Lerkendal stadion så her er det ikke mange meterene å gå fra hotellrom til fotballkamp. Hotellet er et relativt enkelt 3 stjerners hotell og beliggenheten gjør at også at prisen ikke er blant den laveste (og den stiger i forbindelse med kamper). Heldigvis får du ihvertfall frokost inkludert i prisen og er du heldig møter du noen kjente fotballspillere i treningsstudioet om du skulle forville deg dit.

Skriv en kommentar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00