Hjem » Billig hotell Bergen

Billig hotell Bergen

av Kristoffer
0 kommentarer

Bergen er et populært reisemål noe som også gjenspeiler seg i hotellpriser og du må stort sett forvente å betale rundt en 2000,- natta for et ok hotell med sentral beliggenhet. Vi har sjekket alle hotellene i byen og funnet de vi mener er de beste og billigste med den rette beliggenheten.

Billige hotell i Bergen sentrum

  • Citybox Bergen City: Med bare noen meter å gå til sentrum er dette hotellet det klart beste og billigste alternativet i Bergen per idag. Dette er et helt ok 3 stjerners hotell som kan tilby alt fra enkeltrom til familierom. Som de fleste andre hotell av denne typen har du her ikke tilbud om frokost, treningsstudio etc, det du derimot har er et bra hotell med perfekt beliggenhet til sentrum. Skal du se mer av Bergen er det f.eks. 14minutter å gå til Bryggen.

  • Zander K Hotel: Rett ved sentralasjonen i Bergen finner du Zander K, dette hotellet er litt dyrere enn forrige alternativ men er da et 3.5 stjerners hotell med enda litt bedre beliggenhet (her snakker vi 10min til Bryggen og 5min til Fløyen). Hotellet har også en egen restaurant og frokostbuffé er inkludert i prisen. Her finner du også en bra utstyrt treningsstudio og hotellet har egne sykler du kan leie for å komme deg rundt i Bergen.

  • Scandic Byparken: Perfekt plassert 3.5 stjerners hotell med overkommelige priser midt i Bergen sentrum. Her finner du alt fra enkeltrom til familierom og frokost er inkludert i prisen. På samme måte som hos Zander kan også Scandic tilby helsestudio og sykkelutleie.

Billige hotell ved Bryggen i Bergen

  • Scandic Torget Bergen: Dette er det beste alternativet for deg som ønsket et rimelig hotell med kort avstand til bryggen. Skal du bo enda nærmere eller på Bryggen må du forvente rundt 1000,- mer natta, men her er du kun 5min gange unna. Hotellet har3.5 stjerner og et er helt ok hotell til prisene vi har sett. Frokostbuffé er inkludert og her finner du også treningsstudio (ikke på hotellet men rett ved). Få deg et rom med utsikt mot Bryggen så har du det perfekte oppholdet.

  • Thon Hotel Orion: Nydelig 4 stjerners hotell med alt du forventer av et moderne hotell. Her spretter vi litt i pris ift Scandic men det er det billigste hotellet som ligger mer eller mindre rett på Bryggen. Som man forventer har hotellet frokostbuffé inkludert i prisen samt treningsstudio og egen bar. Rommene er fine og innbydende og med mye morsomme fargesammensetninger vi likte godt (kanskje ikke for alle, men vi likte godt at det var noe annet enn svart/hvitt/grått).

Billige hotell ved Tollboden / Sentrum / Havna

  • Augustin Hotel: Fint plassert midt mellom Bryggen og Akvariet (ca. 12min å gå til begge) finner du dette koselige 3 stjerners hotellet med en historisk profil. Hotellet er rimelig men også enkelt men har f.eks. frokost inkludert i prisen. Hotellet kan tilby alt fra enkeltrom til suiter (vi snakker 3 stjerners suite så ikke ha altfor høye forventninger) og har også en egen bar. Prisen er god og beliggenheten fra så her du både i pose og sekk.

  • Comfort Hotel Bergen: Enda hakket nærmere Akvariet i Bergen finner du Comfort, et relativt nytt og fresht 3.5 stjerners hotell. Av en eller annen grunn må du betale ekstra for frokost her noe vi synes er dårlig for denne type hotell, men de har ihvertfall gratis trenings på treningsstudioet sitt. Hotellet har en stilig og litt særegen innredning som du kan studere når du sitter i hotellbaren med en drink.

Les også

Skriv en kommentar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00