Hjem » Hotell Malaga

Hotell Malaga

av Kristoffer
0 kommentarer

Hotell i Malaga: Finn det perfekte overnattingsstedet for ditt opphold i denne solfylte spanske byen

Malaga er en vakker by på sørkysten av Spania, med en fantastisk beliggenhet ved Middelhavet og er ikke uten grunn også en av de mest populære reisemålene for turister. Som en av de største byene i Andalucía-regionen, tiltrekker Malaga seg turister fra hele verden, og byen har et bredt spekter av hoteller og overnattingssteder uansett om du søker luksus eller budsjett. I denne artikkelen gir vi deg en oversikt over de beste hotellene i Malaga, fra luksuriøse femstjerners hoteller til enkle og rimelige overnattingssteder.

Hvor skal man bo i Malaga?

Malaga er en stor by med mange forskjellige nabolag å velge mellom. Hvor du bør bo, avhenger av hva du vil oppleve under oppholdet ditt. Hvis du vil være nær stranden og turistattraksjoner som Alcazaba og Malaga-katedralen, bør du vurdere å bo i byens historiske sentrum, kjent som Centro Histórico. Dette området har mange hoteller i ulike prisklasser, og det er også en godt sted å starte om du vil utforske byen til fots. Andre populære nabolag å bo i inkluderer El Palo, som er kjent for sine strender og fiskerestauranter, og Soho, som er Malagas kunstdistrikt.

De beste femstjerners hotellene i Malaga

Gran Hotel Miramar:

Dette femstjerners hotellet ligger i en imponerende historisk bygning ved stranden i Malaga. Hotellet har en utmerket beliggenhet nær byens historiske sentrum og tilbyr luksuriøse fasiliteter som spa, utendørsbasseng og gourmetrestauranter.

Vincci Selección Posada del Patio:

Dette elegante femstjerners hotellet ligger i hjertet av Malagas historiske sentrum og tilbyr romslige og moderne rom, et spa og en takterrasse med panoramautsikt over byen.

Parador de Málaga Gibralfaro

Dette unike femstjerners hotellet ligger på toppen av en ås med fantastisk utsikt over Malaga og Middelhavet. Hotellet tilbyr elegante rom og suiter, en utmerket restaurant og en utendørs terrasse med basseng og en fantastisk utsikt over havet.

Finca Cortesin Hotel Golf & Spa

Et overdådig luksus hotell / golf resort som blant annet arrangerer Solheim Cup i 2023. Her snakker vi luksus og overdådighet og du bør ikke bli veldig overrasket om du plutselig befinner deg på golfbanen med diverse kjendiser fra inn og utland.

De beste firestjerners hotellene i Malaga

Hotel Molina Lario

Dette firestjerners hotellet ligger i hjertet av Malagas historiske sentrum og tilbyr elegante rom og suiter med moderne fasiliteter. Hotellet har også en takterrasse med utsikt over byen og et utendørsbasseng.

Room Mate Valeria

Dette moderne firestjerners hotellet ligger ved stranden i Malaga og tilbyr stilfulle rom og suiter med utsikt over havet. Hotellet har også et utendørsbasseng og en solterrasse.

NH Málaga

Dette firestjerners hotellet ligger nær Malagas historiske sentrum og tilbyr romslige og moderne rom og suiter. Hotellet har også et treningsstudio og en restaurant som serverer lokale spesialiteter.

AC Hotel Málaga Palacio

Dette moderne firestjerners hotellet ligger ved siden av Malagas katedral og tilbyr stilfulle rom og suiter med utsikt over byen. Hotellet har også en takterrasse med utsikt over havnen og en utendørsbasseng.

Vincci Selección Aleysa Hotel Boutique & Spa

Dette elegante firestjerners hotellet ligger ved stranden i Benalmádena, en kort kjøretur fra Malaga. Hotellet tilbyr et luksuriøst spa, en takterrasse med utsikt over havet og elegante rom og suiter.

De beste trestjerners hotellene i Malaga

Hotel Venecia

Dette trestjerners hotellet ligger i hjertet av Malagas historiske sentrum og tilbyr enkel, men komfortabel innkvartering til en rimelig pris.

Hotel Sur

Dette trestjerners hotellet ligger nær Malagas historiske sentrum og tilbyr rene og komfortable rom til en rimelig pris. Hotellet har også en takterrasse med utsikt over byen.

Hotel Don Paco

Dette trestjerners hotellet ligger nær Malagas historiske sentrum og tilbyr enkel, men komfortabel innkvartering til en rimelig pris. Hotellet har også et utendørsbasseng og en solterrasse.

Hotel Zeus

Dette trestjerners hotellet ligger nær Malagas historiske sentrum og tilbyr enkel, men komfortabel innkvartering til en rimelig pris. Hotellet har også en takterrasse med utsikt over byen.

Hotel Carlos V

Dette trestjerners hotellet ligger i hjertet av Malagas historiske sentrum og tilbyr enkel, men komfortabel innkvartering til en rimelig pris. Hotellet har også en takterrasse med utsikt over byen og et fellesområde med gratis Wi-Fi.

Hvor bør du bo i Malaga?

Det beste stedet å bo i Malaga avhenger av dine preferanser og budsjett. Hvis du ønsker å være nær stranden og turistattraksjonene, kan du vurdere å bo i områdene El Palo eller Pedregalejo. Disse områdene ligger øst for sentrum og har flere restauranter, barer og butikker i nærheten.

Hvis du foretrekker å bo i sentrum av byen, kan du vurdere å bo i området rundt Malagas katedral. Dette området er fullt av historiske bygninger og smale gater, og tilbyr en autentisk opplevelse av den andalusiske kulturen.

Hvis du er på jakt etter et roligere og mer avslappende område å bo i, kan du vurdere å bo i området rundt Parque de Malaga. Dette grønne området ligger vest for sentrum og har flere parker og hager i nærheten.

Uansett hvor du bor i Malaga vil du få en flott opplevelse i en av de vakreste og beste spanske byene vi vet om.

Les også

Skriv en kommentar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00