Hjem » Magaluf

Magaluf

av Kristoffer
0 kommentarer

Magaluf har en fascinerende historie som strekker seg tilbake til romersk tid. Det var en viktig havn og handelssenter på øya, og det ble brukt som et tilfluktssted for pirater som opererte i området.

På 1960-tallet begynte turisme å ta av på Mallorca, og Magaluf ble raskt et av de mest populære feriemålene på øya. I løpet av de neste tiårene vokste byen og ble kjent for sitt mildt sagt utagerende natteliv, vakre strender og brede utvalg av aktiviteter og underholdningstilbud.

Magaluf har vært et populært reisemål for ungdommer fra hele Europa, spesielt fra Storbritannia og Tyskland, som kommer hit for å nyte det livlige nattelivet og de vakre strendene. Selv om det har vært noen kontroverser omkring byens omdømme, fortsetter den å tiltrekke seg besøkende fra hele verden og det er også innført regler de siste årene som skal dempe den verste festingen.

I dag er Magaluf en moderne by med et bredt utvalg av hoteller, restauranter, barer og klubber. Det er også mange aktiviteter og attraksjoner i området, inkludert badeland, golfbaner og sportsarrangementer.

Magaluf har gjennomgått betydelige oppgraderinger de siste årene, med fokus på å tiltrekke seg en mer variert turistgruppe og skape et mer familievennlig miljø. Byen har også jobbet hardt med å forbedre sitt rykte, og det er nå et bredt utvalg av aktiviteter og underholdning som er tilgjengelig for besøkende i alle aldre.

Magaluf er et av de mest livlige feriestedene på Mallorca, og tilbyr noe for alle, fra sol og strand til nattklubber og barer. Med sin rike historie, vakre strender og livlige atmosfære er det ingen grunn til å ikke dra hit selv om du er over 20år.

Attraksjoner i Magaluf

Det finnes mye å gjøre i byen både for barn og voksne. Dette er noen av attraksjonene vi har satt stor pris, men det er på ingen måte en komplett liste over alt man kan finne på her.

Katmandu Park

Dette er en av de mest populære familieattraksjonene i Magaluf. Parken er en temapark med flere attraksjoner som inkluderer 4D-kino, en morsom hus-opplevelse, en interaktiv jungelattraksjon og mye mer. Parken har også en mini-golfbane og et badeland.

Western Water Park

Dette er en annen populær vannpark i Magaluf som har mange vannsklier og bassenger. Vannparken har også en Lazy River-attraksjon, en kunstig strand, et stort bølgebasseng og mye mer. Western Water Park er åpent fra mai til oktober.

Pirates Adventure Show

Dette er en fantastisk underholdningsopplevelse for både voksne og barn. Showet er en kombinasjon av action, komedie og dans, og forteller historien om kaptein Jack og hans sjørøverbesetning. Det er en interaktiv opplevelse som inkluderer dansenumre og stunt-show.

Golf Fantasia

Dette er en miniatyr golfbane som er perfekt for familier. Golf Fantasia er en tropisk oase med tre miniatyr golfbaner som er designet for både nybegynnere og erfarne golfspillere. Banen har også en bar og en terrasse med utsikt over golfbanen.

The House of Katmandu

Dette er en annen spennende attraksjon i Magaluf som tilbyr en interaktiv opplevelse for besøkende. Attraksjonen tar deg med på en reise gjennom tid og rom og lar deg utforske et mystisk univers. Opplev alt fra en 5D kino til en høyteknologisk laser labyrint.

Strender i Magaluf

Byen (og hele Mallorca) er kjent for sine fantastiske strender og dette er intet unntak. Nesten alle strendene er perfekte men de skiller seg litt ut ift mengden turister etc som er det.

Magaluf Beach

Dette er hovedstranden i Magaluf og er veldig populær blant turister. Stranden har myk sand og klart vann, og det er en rekke barer og restauranter i nærheten. Siden stranden er så populær som den er vil det også alltid være mye mennesker her. Drømmer du om en mer avsidesliggende strand med færre folk så finnes det andre gode alternativ.

Palmanova Beach

Ligger i nærheten av Magaluf og er en annen populær strand blant turister. Stranden har også myk sand og klart vann, og det er en rekke aktiviteter som tilbys, som vannsport og solsenger.

Cala Vinyes Beach

Ligger litt lenger sør for Magaluf og er en roligere strand. Stranden er omgitt av vakre klipper og har krystallklart vann, noe som gjør det til et flott sted for snorkling. Her vil det for det meste være litt mindre folk og en litt mer avslappet stemning.

Santa Ponsa Beach

Ligger også i nærheten av Magaluf og er en annen populær strand blant turister. Stranden har myk sand og klart vann, og det er en rekke aktiviteter som tilbys, som vannsport og solsenger.

Portals Vells Beach

Ligger ca 15 minutters kjøretur fra Magaluf og er kjent for sine vakre bukter og klipper. Stranden har krystallklart vann og er et flott sted for bading og snorkling. Siden det er litt mer tiltak å komme seg hit er det færre folk så her kan du nye en avslappende dag i sola.

Cala Major Beach

Ligger også i nærheten av Magaluf og er en populær strand blant både turister og lokalbefolkningen. Stranden har myk sand og klart vann, og det er en rekke aktiviteter som tilbys, som vannsport og solsenger.

Illetas Beach

Ligger ca 20 minutters kjøretur fra Magaluf og er kjent for sin vakre beliggenhet mellom klippene. Stranden har myk sand og krystallklart vann, og det er en rekke restauranter og barer i nærheten. Dette er nok vår favoritt, stort sett lite folk og en helt fantastisk strand.

Resturanter i Magaluf

Du en en rekke gode restauranter her og spesielt sjømat restaurantene er veldig bra. Det er et stort utvalg av bra steder å velge mellom men det er også en god del mindre bra, så dette våre tips for et godt måltid

  1. Restaurante Don Caracol: Denne restauranten ligger nær havnen i Magaluf og har en fantastisk utsikt over havet. Restauranten har et omfattende utvalg av retter som inkluderer sjømat, tapas og grillmat. Prøv deres ferske fiskeretter eller deres paella som er en av de beste i området.
  2. Ritzi Lounge Bar & Restaurant: Dette er en eksklusiv restaurant som er kjent for sin elegante atmosfære og førsteklasses service. Restauranten serverer retter fra det italienske og middelhavskjøkkenet. Prøv deres pizza og pasta, samt deres spesielle coctails.
  3. Restaurante Mar y Paz: Denne restauranten er kjent for sin vennlige atmosfære og deilig mat. De tilbyr tradisjonelle spanske retter som paella, tapas og fersk fisk og sjømat. Deres hjemmelagde desserter er også verdt å prøve.
  4. Kathmandu Indian Restaurant: Hvis du vil smake på noe annet enn spansk mat, kan du prøve denne indiske restauranten i Magaluf. Restauranten har et utvalg av autentiske indiske retter, inkludert vegetariske alternativer. De har også et stort utvalg av indiske øl og viner.
  5. Restaurante La Bodega: Dette er en tapasbar og restaurant som serverer spanske retter og lokale spesialiteter. Deres meny inneholder alt fra chorizo, manchego og serranoskinke til fersk fisk og sjømat. De har også et utvalg av vin og cava som passer perfekt til tapasretter.

Magaluf utesteder

Magaluf har et rykte på seg for å være en av de beste party stedene Mallorca og det er ikke uten grunn. Det er ikke overraskende at det finnes et bredt utvalg av utesteder som kan tilfredsstille enhver smak og preferanse. Her er noen av de beste utestedene som er verdt å besøke her:

  1. BCM: Dette er en av de mest populære nattklubbene på øya, og trekker til seg store folkemengder hver eneste kveld. Klubben har en stor dansegulv, spektakulære lys- og lydshow og opptredener fra noen av verdens mest kjente DJ-er.
  2. Tokio Joe’s: Dette er en av de beste barer i Magaluf for å se sport, spesielt fotball. Her kan du nyte en kald øl eller en cocktail mens du ser på kampen på storskjerm.
  3. Stereo Bar: Stedet har en fantastisk beliggenhet ved strandpromenaden, og er en populær bar blant turister som ønsker å nyte en cocktail mens de ser på solnedgangen over havet.
  4. Mambos Terrace: Dette er en av de beste stedene å nyte en drink under åpen himmel. Mambos Terrace har en avslappet atmosfære og er en populær plass blant turister som ønsker å nyte en kald øl eller en cocktail.
  5. Boomerang Nightclub: Dette er en annen populær nattklubb i Magaluf, spesielt blant unge turister. Klubben har et imponerende lydsystem og en stor dansegulv, og er kjent for å tiltrekke seg store folkemengder hver kveld.

Hva er den beste tiden å besøke Magaluf?

Den beste tiden å besøke Magaluf er fra mai til oktober. Dette er høysesongen for turisme på øya, og været er vanligvis varmt og solrikt.

Hvilke strender er de beste i Magaluf?

De beste strendene i Magaluf er Magaluf Beach, Palmanova Beach og Cala Vinyes Beach. Disse strendene har fin sand, klart vann og en rekke fasiliteter som solsenger, parasoller, vannsport og strandbarer.

Hvilke aktiviteter kan jeg gjøre i Magaluf?

Magaluf har et bredt spekter av aktiviteter å tilby, inkludert vannsport, golf, dykking, båtturer, hesteridning og terrengsykling. Det er også mange barer og nattklubber for de som ønsker å nyte nattelivet.

Er Magaluf et bra sted for familier?

Magaluf er generelt mer populær blant yngre voksne som ønsker å feste og nyte nattlivet, men det er også et godt sted for familier. Det er mange familievennlige strender, restauranter og aktiviteter å velge mellom.

Hvordan kommer jeg meg til Magaluf?

Magaluf ligger på øya Mallorca og kan nås med fly til Palma de Mallorca lufthavn. Fra flyplassen kan du ta en buss, taxi eller leiebil for å komme deg til Magaluf. Det tar vanligvis ca. 20-30 minutter å kjøre fra flyplassen til Magaluf.

Skriv en kommentar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00