Hjem » 7 hotell i Roma du må bo på

7 hotell i Roma du må bo på

av Kristoffer
0 kommentarer

Roma er kjent som kjærlighetens by, og er er man på kjærlighets ferie må du sørge for å bo på et hotell du kan elske. I Roma kan du finne hotell til overkommelige priser og du kan finne luksushoteller som virkelig koster skjorta. Vi har laget en liten oversikt over de hotellene vi liker best, uansett pris. Leter du etter budsjett hotell er nok ikke dette oversikten for deg, såfremt du ikke bare vil drømme deg litt bort.

Hotel De Russie

Hotel De Russie i Roma er ikke bare et hotell; det er en himmelsk oase midt i hjertet av den evige by! Dette hotellet oser av luksus, med en kvalitet som nærmest gjør deg målløs. Å trå inn i lobbyen er som å tre inn i en annen verden, hvor alle dine bekymringer og stress flyr bort som støv i vinden.

Har du vært i hagen? Hotel De Russie har en hemmelig hage som er en labyrint av skjønnhet og ro. Å vandre der er som å gå gjennom en drøm, med blomster som smiler til deg og trær som hvisker velkommen.

De ansatte ser deg ikke bare som en gjest, men som en venn, en del av familien. Her går du rundt blant varme smil og deres oppmerksomhet til detaljer vil få deg til å føle at du ikke bare er på et hotell, men hjemme.

Hotel De Russie er mer enn et sted å sove. Det er en opplevelse, en drøm, et eventyr. Det er som en perle i Roma’s krone, som glitrer i solen og inviterer deg til å bli en del av dets magi. Dette hotellet er ikke bare luksus; det er livet selv, kledd i gull og smykket med stjerner. Det er Roma, det er lidenskap, det er kjærlighet. Det er Hotel De Russie.

Har du dyp lommebok er dette hotellet for deg i Roma.

Hotel Eden

Hotel Eden i Roma ligger rett i nærheten av historiske Spansketrappen og Villa Borghese-hagene.. Dette er ikke bare et luksushotell; det er en institusjon som representerer selve essensen av italiensk gjestfrihet og eleganse. Fra det øyeblikket du går inn gjennom dørene blir du møtt med en blanding av tradisjonell sjarm og moderne raffinement som bare Roma kan tilby deg.

Rommet ditt venter på deg med en kombinasjon av klassisk design og moderne komfort. Her får du utsikt over byens historiske tak og gater og er det som et privat innblikk i selve hjertet av den evige byen.

Hotel Eden er også hjemmet til en av Romas mest berømte restauranter, La Terrazza. Her kan du spise på et Michelin-stjerners kjøkken mens du ser ut over en uforglemmelig panorama utsikt over byen. Maten her er ikke bare mat; det er kunst, presentert med en finesse som gjør hvert måltid til en fest for sansene.

Dette er ikke bare et hotell. Dette er Hotel Eden i Roma, et mesterverk av italiensk eleganse, et sted hvor du kan forvente det uventede, og en dør som åpner seg til en verden fylt med nytelse, skjønnhet, og selvfølgelig, la dolce vita. Det er Roma som den er ment å bli opplevd!

The St. Regis Rome

Med en beliggenhet i hjertet av byen med kun noen minutters gange fra Trevifontenen og andre kjente landemerker, er The St. Regis et symbol på tidløs eleganse kombinert med moderne luksus.

Arkitekturen og interiøret vil ta pusten fra deg. Med sine krystallkroner, marmorstatuer og delikate tekstiler, er det et sted hvor klassisk kunst møter moderne design. Rommene og suitene er ekstravagante og romslige, utstyrt med alle de moderne bekvemmeligheter man kan forvente av et luksushotell. På mange måter føles det som om du har booket rom på et museum.

Men hva som virkelig skiller The St. Regis Rome fra mengden, er opplevelsen de gir sine gjester. Fra den legendariske butler tjenesten som er tilgjengelig døgnet rundt, til den personlige oppmerksomheten hver gjest får. Her føler du deg som en del av kongefamilien fra det øyeblikket du sjekker inn.

Maten på The St. Regis Rome er også en opplevelse i seg selv. Restauranten, Lumen, serverer eksklusive retter som blander tradisjonelle italienske smaker med moderne teknikker. Frokosten her er en fest for både øyne og gane, og det er nesten umulig å motstå fristelsen til å smake på alt.

Hvis du søker avslapning etter en lang dag med sightseeing, tilbyr hotellet selvfølgelig et luksuriøst spa med et bredt utvalg av behandlinger som vil gjøre deg forfrisket og forynget.

Den kanskje mest ikoniske delen av The St. Regis Rome er deres berømte aperitivo i King Cole Bar, et sted hvor tid synes å stoppe mens du nyter en cocktail tilberedt av mesterlige bartendere.

Hassler Roma

Roma er kjent som den evige by og Hassler Hotel et tidløst mesterverk som forankrer seg med byens sjel. Dette hotellet, som ligger ved toppen av den berømte Spansketrappen, er ikke bare et overnattingssted, men en legendarisk institusjon. Her har det bodd kongelige, presidenter, stjerner og kanskje deg?

Hassler Hotel skinner med en blanding av tradisjonell sjarm og moderne eleganse. De 87 rommene og suitene er smakfullt innredet med eksklusive håndplukkede møbler, luksuriøse tekstiler og kunstverk som forteller historier fra Romas rike fortid.

Utsikten fra Hassler Hotel er også noe man må oppleve for å tro. Fra hotellets terrasse kan du stå og se over Romas hustak, føle byens puls, og se hvordan antikken møter nåtiden. Dette er et sted hvor du kan stå og føle hele Romas historie strømme gjennom deg.

Hassler Hotel huser en av byens mest ettertraktede restauranter, Imàgo. Her, under ledelse av en Michelin-stjerners kokk, blir du tatt med på en kulinarisk reise som feirer Italias rike matarv, presentert med en moderne touch. Hver rett er en symfoni, hver smak en ny oppdagelse.

Hassler Hotel er et symbol på Romas luksus og eleganse. Det er et sted hvor tradisjon møter innovasjon, hvor gjestfrihet blir til kunst, og hvor hver gjest blir en del av en stolt tradisjon. Dette er ikke bare et sted å bo; det er en opplevelse.

J.K. Place Roma

J.K. Place Roma er et hotell som virkelig tar pusten fra deg. Trygt plassert i hjertet av Roma, nær både Pantheon og Piazza Navona, er dette boutiquehotellet en hyllest til både moderne design og tidløs eleganse.

Fra det øyeblikket du går inn gjennom dørene, blir du innhyllet i en atmosfære som kombinerer sofistikert luksus med hjemmekoselig varme. Hotellet består av 30 individuelt innredede rom og suiter, og hver enkelt av dem føles som et unikt kunstverk. Tekstilene er rike, fargene varme, og detaljene, alt fra kunstverk til møbler, er håndplukket for å skape en perfekt harmoni.

Hotellets restaurant, J.K. Café, serverer retter som hyller de italienske tradisjonene, men med en nyskapende vri. Hvert måltid føles som en feiring, og ingrediensene er så friske at du nesten kan plukke de selv fra bakken.

Hotellets beliggenhet gjør det til det perfekte utgangspunkt for å utforske Roma. Alt er innen gangavstand, og etter en dag med sightseeing kan du trekke deg tilbake til hotellets bibliotek eller takterrasse, hvor du kan nyte en cocktail mens byen glitrer under deg.

Fendi Private Suites

Skal du virkelig ha noe unikt og eksklusivt i Roma er dette noe for deg. Fendi Private Suites i Roma representerer et særegent konsept innen luksus og stil. Midt i Roma, rett over gaten fra den historiske Spansketrappen, er dette et hotell som setter standarden for motebevisst innkvartering.

Med bare syv suiter er Fendi Private Suites langt fra ditt gjennomsnittlige hotell. Hver suite er nøye designet og innredet av Fendi, det verdensberømte motehuset, og gir en eksklusiv følelse som er både moderne og elegant. Her finner du utsøkte tekstiler, førsteklasses materialer og kunstverk som både inspirerer og imponerer. Det er ikke bare et rom; det er et personlig uttrykk for Fendis unike estetikk.

Gjestene på Fendi Private Suites får tilgang til Fendi’s VIP-shoppingopplevelse, en unik mulighet til å utforske motehusets seneste kolleksjoner i et privat og luksuriøst miljø. Dette er ikke bare shopping; dette er en eksklusiv reise inn i verden av haute couture.

Matopplevelsen på Fendi Private Suites er like utsøkt som innredningen. Hotellet tilbyr en intim frokostsalong hvor du kan nyte en håndplukket meny med de fineste lokale ingrediensene. Hvert måltid føles som en privat bankett, servert med en finesse som gjenspeiler Fendi’s dedikasjon til kvalitet og stil.

Beliggenheten er uslåelig, med noen av Romas mest kjente severdigheter som Trevifontenen og Pantheon bare en kort spasertur unna. Men selv med all denne historien og skjønnheten rett utenfor døren, kan det være fristende å bare forbli i din private suite og suge inn atmosfæren av sofistikert luksus.

Her, i hjertet av Roma, kan du oppleve byen på en måte som få andre kan, omfavnet av en stil og en service som virkelig er i en klasse for seg selv.

Palazzo Manfredi

Palazzo Manfredi, som ligger midt i hjertet av Roma, er et mesterverk av hotellkunst som kombinerer historisk sjarm med moderne luksus. Dette boutiquehotellet er et symbol på Romas storhet, med utsikt rett mot byens sjel – Colosseum. Kan du tenke deg en mer unik utsikt å våkne til?

Med 16 elegante rom og suiter, er Palazzo Manfredi et sted hvor hver gjest føler seg som en del av byens rike historie. Rommene er innredet med en blanding av klassisk italiensk stil og moderne fasiliteter, og hver detalj er håndplukket for å gi en unik og minneverdig opplevelse.

Restauranten på Palazzo Manfredi, Aroma, er ikke bare kjent for sin utsøkte mat, her får du også en spektakulær utsikt over Colosseum.Kom og nyt en Michelin-stjerners meny mens du sitter på en terrasse som gir deg følelsen av å være en del av Romas evige historie. Kokken kombinerer tradisjonelle italienske smaker med innovative teknikker for å skape retter som både overrasker og begeistrer.

Palazzo Manfredi tilbyr også en unik opplevelse med sin private villa, Villa Manfredi, for de som ønsker ytterligere privatliv og luksus. Villaen kombinerer klassisk eleganse med toppmoderne fasiliteter og gir deg følelsen av å ha ditt eget lille palass i Roma.

Beliggenheten er perfekt for de som ønsker å utforske byens historiske severdigheter. I tillegg til Colosseum, er Forum Romanum og Palatinerhøyden bare et steinkast unna. Her bor du bokstavelig talt midt i Romas historie, med monumenter som vitner om storhetstiden til en av verdens mest innflytelsesrike sivilisasjoner.

Service på Palazzo Manfredi er utsøkt, med et personale som går ut av sin vei for å gjøre oppholdet ditt perfekt. Deres kunnskap om byen, dedikasjon til service, og genuine gjestfrihet gir en følelse av å være mer enn bare en turist – du føler deg som en del av Roma.

Skriv en kommentar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00